- Aquariumvisvoer -

Tetra visvoer

Ontdek ons rijk aanbod visvoer voor aquariumvissen. Zo verkopen we visvoer van Tetra, de wereldleider in aquariumvisvoer. Het merk biedt de kwaliteit en verscheidenheid die je vissen nodig hebben. Dit visvoer is geschikt voor tropische siervissen, koudwatervissen en zeewatervissen.

Dr. Bassleer Biofish Food

Naast Tetra kan je kiezen voor Dr. Bassleer Biofish Food, het complete visvoer voor bijna iedere aquariumvis. Het is rijk aan eiwitten, vitaminen, spoorelement en mineralen die de vis nodig heeft. Vissen gevoed met Biofish Food hebben een uitstekende conditie en ontwikkelen een mooie, gezonde natuurlijke kleur. Ze groeien ook sneller, en hun levensduur en vruchtbaarheid ligt hoger.

DutchSelectFood

Dit Premium visvoer wordt in Nederland geproduceerd onder strikte kwaliteitscontrole, met de beste ingrediënten. Diepvriesvoeding biedt de voordelen van natuurlijk voer, zonder de verontreinigingen en ziektekiemen die in levend voer kunnen voorkomen. Wissel voor een optimale groei en gezondheid af tussen verschillende soorten Dutch Select diepvries visvoer.

Voor meer informatie kom vrijblijvend langs in onze winkel of contacteer ons.

Contacteer ons voor aquariumvisvoer